All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
  Print view

Kандидатстване през 2010 - помощ
Author Message
PostPosted: Tue Nov 24, 2009 8:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Nov 24, 2009 8:13 pm
Posts: 1
Здравейте!Аз съм 12ти клас и много искам да влезна в НСА като завърша,защото това е единственето нещо което ми допада да уча и да се занимавам,но имам няколко въпроса .
1во- Дипломата ми е проблем.Не съм добре в училище ,ще имам около 4.00 диплома ,4.50 най много, ама трудно .. Имам ли шанс с 4ка ?
2ро- Гледах в сайта какви са изпитите - И няколко специалности ми харесаха- спортен мениджмънт,спортен аниматор,тренъор по футбол и тренъор по физическо. Мога ли да кандидатствам за всичките или 1 трябва да избера
3то-Справочника ходих до НСА ,но казаха че пролетта излиза . Откаде да вида точно какво се прави.
4то- За изпитите по спортните игри и леката атлетика кога трябва да почна да се подготвям?Тези курсове в НСА вършат ли работа и стига ли времето ,защото те почват пролетта 2 -3 месеца преди изпитите.
5то-За изпита по български като гледам много си е от обща култура и грамотност трябва,достатъчно ли е да направя тези примерните в сайта или трябва друга подготовка..
Мерси много ако отговорите !


Top
 Profile  
 

Re: Kандидатстване през 2010 - помощ
PostPosted: Fri Nov 27, 2009 7:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 31, 2008 6:12 pm
Posts: 274
Location: София
Здравей.
1 - можеш и с по-малко от 4-ка да влезеш.
2 - можеш и по 4-те специалности да кандидатстваш, само дано успееш с изпитите защото, ще ти е тежко.
3 - можеш да питаш някой колега от НСА ( първи курс ), който е минал по този път да ти услужи. На дали на него ще му потрябва повече ;)
4 - Ако си тренирал някакъв вид спорт няма да ти е толкова трудно да се подготвиш. Ако не си тренирал/а нищо започвай от сега лека по лека.
5 - Ако се справяш по Български език в училище няма да ти е трудно и на този изпит. Но две седмици частни уроци чудеса правят ( личен опит ).
Дано успееш да влезеш, щом толкова го желаеш :)

_________________
Животa е това, което ти се случва докато правиш планове за друго :)
Image


Top
 Profile  
 

Re: Kандидатстване през 2010 - помощ
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 5:40 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 21, 2009 5:12 pm
Posts: 2
Привет,за да не пиша нова тема задавам въпросите си тук!уча висше 2-ри курс във различно от нса учебно заведение и искам да кандидатствам и в нса следващата година т.е.2010/2011 1-во възможно ли е това?2-ро специалността конкретно е треньор по футбол,може ли задочно или само редовно?3-то четох за практическия изпит и всеки който що годе може да играе футбол не би имал никакъв проблем със взимането му!4-то никога не съм играл т.е. тренирал футбол във ПФК ,това не означава че съм схванат в краката,но пречка ли е?5-то родил съм се със сърдечен порок на сърцето и още като много малък ми е направена сърдечна операция и е премахнат напълно и няма и следа от него,ходих дълги години на профилактични прегледи и ми казват че съм здрав като бик и все едно никога не съм го имал,но заради него като малък не ме взеха да играя футбол в Славия и трябваше да се простя със най-голямата ми мечта и се ореантирах към бокса но бързо ми омръзна и се отказах!мисълта ми е че физическата подготовка и натоварвания не са ми проблем и лекар може да го потвърди,но от нса как биха постъпили?за да знам дали има смисъл да почна подготовка или да си продължа със икономиката....?


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron