g_k wrote:
Не мога да ти кажа колко струва изпита,но сигурно е доста повече от 300лв.Мога само да те окуража и да ти пожелая успех ако решиш да свикаш изпитна комисия!
Лошото е,че отношението и подигравките,цялото това гаврене с нас не е само в тази катедра,а го има и в много други:физиология,биохимия,гимнастика,ИНФОРМАТИКА,ММ понякога,с определени студенти....плуване понякога.....и някои по-лесни изпити,които често за доста колеги се оказват проблемни-ИФК,ски,тао,философия.........И при тях отношението и поведението не е цветущо по мои впечатления.
ИФК? това ми е любимата катедра, твърдо мога да заявя, че преподавателите са изключително разбрани и мили хора, помагат с каквото могат , стига студента да дава поне малко от себе си и да се постарае. Аз съм имала проблем с баскетбол например, не става дума за плащане или нещо, а за отношението в и извън часа.
Освен с мехнаика, за друго не съм имала проблем. А да , плуването.
Ако не беше преподавателката по плуване , която ми преподаваше втори курс първи семестър - никога нямаше да се науча да плувам. И това е така, защото на плувния курс уж целта беше да се науча да плувам, а се обръщаше внимание само на тези, които вече могат да плуват поне малко. Респективно никой не се опита дори за кратко да м помогне да превъзмогна страха си от дълбоките води. Не мисля, че това е правилен подход.
Тааа за механиката , да - на първатаа възможна дата се явявам и ако пак ми създадат проблеми, още взимайки книжката отивам за комисия.
абе незнам защо всички студенти мълчат пред механиката...никой не смее една дума да каже, сякаш кой знае какво ще стане. ама това са само хора, нищо повече от мен например - имам респект от всички преподаватели, но за тях - вече започва да ми писва.
нивото плюс с много занижено , студентите не знаят елементарни неща, има такива които и пръста си не мърдат за нищо. Не знам какво е това, но сигурно се смята за нормално.
Писна ми от тази физиология, този изпит е ненормално тъп!
Материята е интересна, но не и начина, по който се провежда всичко.