slaviancho wrote:
Здравейте колеги. Не бях влизал доста време във форума но реших да рагледам. И останах изумен. По принцип се мисля за балансирана личност но като погледнах следното писание "мааалкооо" се подразних.
kamelia9931 wrote:
Брааааааво на колегата"студент"200%заставам зад това което е написал и мисли,,,,,,а на колегата"слявянчо"ще кажа следното:недей да учиш спортна психология,,,,а отиди на психолог---обезателно!!!!!!!Ще ти препоръчам професор Кайков,ти сигурно си пропуснал лекциите при него,ноо той ще те научи как:чрез вербална сугестия ще се освободиш от съдържанието на свръх отрицателните си емоции и преживявания и как чрез оптимистичен силогизъм ще изтласкаш напрежението...................и се надявам след това да мога да продължа да вървя по -улиците на столицата и тн.без някой умен полицай-БАРЕТА ,завършил Спортната Академия да ме гръмне със законното си оръжие,само защото е пропуснал да се образова когато е трябвало!!!!!!!!!!!!ПОЛИЦАЙ СЕ СТАВА ПО-ПРИЗВАНИЕ,А НЕ ОТ НАБИТО ЧУСТВО ЗА МАЛОЦЕННОСТ.
Човека с никнейм kamelia9931 не мога да го нарека колега. Изумен съм от разсъжденията ви, които меко казано са в сферата на безумието. Първо няма общо с темата написаното. Второ нямам нужда да ходя на психолог защото Майка ми е психолог. Трето професор Кайков има доста пропуски в лекциите си! Четвърто можете да ми завидите за контрола на емоциите ми и психиката ми. Пето ако ви гръмне някой най вероятно ще е заради глупостите които създавате! Шесто имам лично оръжие и мисля че имам качествата да го притежавам и използвам. Седмо имам доста повече от вас дипломи, сертификати и признания и не мисля да го доказвам пред вас. И осмо малоценност ще придобиете вие като ме зърнете дори и за секунда.
Ще ме извините Модераторите но имам и един въпрос към личноста kamelia9931. Случайно да сте от провинцията?
В първите ти редове наистина си личи, че си чадо на психолг, но в последните няколко ми се разбиха представите! Не можах да те разбера защо говориш в множествено число? А за чувството, което ще придобием като те видим не можеш да знаеш какво ще е

малоценност ли, възхищение ли, може да почнем и да се смеем... един Бог знае какво ще е.... а и Бойко Борисов също

шега
Мисля, че каквото имаш да казваш трябва да го кажеш, на този, който е предизвикал тези емоции в теб, а не на ВСИЧКИ! Чао и успех в начинанията