bon_bon wrote:
Прочетох по горе за гърците едно мнение и съм напълно съгласна .Тия неграмотници са дори и с по-високи оценки от нас

Имах в групата си един такъв византиец и се скарах с него големи боклуци са мен ме изпитват за оценка да преподавам урок а той ми се лигави и проваля всичко.
Та по темата не съм съгласна че заради мързел си плащаме изпитите (аз лично да сега не съм плащала но ще се възползвам за физиологията)някои работят други имат малки деца трети учат а нарочно ги късат а някои просто сса принудени да платят иначе ще бъдат изгонени от общежитие .
Колежке, моля използвайте препинателни знаци.
Без тях, постовете ви са трудни за четене.
Когато искате да допълните нещо, използвайте бутона ЕДИТ. Така ще избегнете постването на ново ( ненужно) мнение.
Мерси.
g_k
a каква е причината един студент да си плати изпитите?! Ти защо ще си плащаш физиологията?
... заради това, че не си учила, а трябва да запишеш, защотоси с повече от 3 изпита!?
.... заради това, че просто не ти се влачи и трябва да направиш нещо по въпроса
.... заради това, че си чула, колко е гаден изпита и друг начин няма
.... не ти се занимава изобщо
нищо друго не ми идва на ум.
колкото до гърците. изпускате факта, че между тези 10000 х n степен студенти от Кипър, има и такива, които се справят много добре и които учат много и говорят български без да се разбира,че са чужденци. Лично познавам такива. Отделен въпрос е, че ползват някакви преференции и повечето не се справят. Така или иначе забравяте, че в днешно време между университетите и училищата и децата и студентите съществува бизнес - чувала си предполагам за Подател и получател.. това е в днешното образпвание, съгласни сте предполагам?
не моисля, че е удачно и възпитано да обиждаш който и да е студент пои този начин, независимо дали е от Кипър или от някаква друга страна! Без да съм модератор те моля да спазваш нормалния тон тук.
Като цяло нивото на всеки идващ следващ випуск е просто отчайващо. Плащането на изпити се превръща в практика, много малкос туденти учат. В четвърти курс ще ви се наложи обаче малко или много да приложите това, кйоето "сте научили" по време на целия курс лекционен.
Надявам се колегите от моя курс да ме разберат и по-точно Галя...
Гале, оздравя ли, какво стана?!