Sujalqvam ako sum vi zasegnal...
Съжалявам ако съм ви засегнал нещо, незнам с какъв статут сте и дали изобщо сте от НСА, но аз не съм искал да засегна никой от СТ. съвет, тичал съм и съм ги търсил ( макар и от скоро), но от едно място ми казват да търся на друго, казват " ами ти Ива Гигова не я ли знаеш"... но не съм имал честа да я познавам

и при тези обстоятелства реших, че като СТ. съвет, ще мога да ги открия тук, във форума на НСА, където за съжаление единствените, които пишат са кандидат- студентите и евентуално някой студент...
Като СТ. съвет мислех, че са нещо като връзка м/у студенти и ръководство или греша? Незнам защо сте сметнали, че съм " лабав" студент и съжалявам ако съм създал такова впечатление... Наистина съм опитвал да намеря някой, но ми се струва не дотолкова добре организирано, а междувременно наистина ме интересува с какво се занимават, и не само с какво могат те да са ми от полза, но и аз ако мога да помогна...
Колкото до анкетата- действително е тенденциозна, но незнаех какви отговори да има като възможност и се бях повел от негативни емоции след като не успях да ги намеря...
Надявам се този път да не обиждам никого!
От друга страна мисля, че няма да е зле ако са ни известни във форума и имаме връзка с тях
Служебно: Спазвай правилата!
Тук се пише на КИРИЛИЦА!!!
g_k